Porositje të sigurta
dhe emocionuese në
ndërtim të thellë

Nënkontraktor

PUNA TEK OELLRICH

Stabil në kohë krize dhe të orientuar në të ardhmen

Puna në Oellrich do të thotë të punosh në një kompani të rezistueshme ndaj krizës dhe të orientuar në të ardhmen, bashkë me kolegë të motivuar dhe të përkushtuar. Ne jemi për hierarki të thjeshta dhe një atmosferë të punës moderne.

Rruga juaj për tek ne

Ne jemi të kënaqur të presim aplikimin tuaj

Të dhënat personale

Informata profesionale

Po
Jo
Po
Jo
Po
Jo
Po
Jo

Të punosh tek ne do të thotë...

…të kesh një ekip që mund të numëroni.

…çdo ditë të jesh në ajër të pastër.

…njohja e fushave të detyrave të ndryshme.

…të kesh kolegët më të mirë.

…punë me pajisje të veçanta.

…automjete të plotësisht të pajisura me veglën e tyre.

Nuk është shkenca e raketas

Kështu aplikohesh lehtë tek ne

Për të të bërë gjërat sa më të lehta të jetë e mundur, mund të përdorësh portalin tonë të aplikantëve, të vendosësh të dhënat tua direkt dhe të ngarkosh dokumentacionin tënd të rëndësishëm lehtësisht.

Kjo të pritet tek ne

Pagë mbi të tarifën

Tek ne do të paguhesh në bazë të aftësive dhe kualifikimeve të tua personale. Po ashtu, ne ju ofrojmë një kontratë pune të pa kohëzgjatur në kohë të plotë ose të pjesshme.

Atmosferë familjare

Për ne, punonjësi dhe nevojat e tij/jashtme janë në qendër të vëmendjes. Ne e shohim veten si një kompani familjare të përkushtuar për punonjësit tanë. Ne punojmë në një nivel të barabartë – këtu dëgjohet çdo person.

Veshje pune pa pagesë

Ne ju furnizojmë plotësisht me veshje të cilësisë së lartë për mbrojtjen në punë. Tek ne merrni jo vetëm rroba që reziston ndaj motit dhe këpucë sigurie, por edhe kapucen e rehatshme të Oellrich për shtëpi.

Leasing i bicikletave elektrike

Lëvizja në ajër të pastër është e mirë jo vetëm për mjedisin, por edhe për punonjësit tanë, për të relaksuar pas një dite të stresuar në punë. Ke ide tjera për avantazhe për punonjësit? Ne i japim punonjësve tanë mundësinë të përfshihen në vendimmarrje.

Përmirësim dhe zhvillim

Nuk dëshiron të qëndrosh në një vend? Ne e trajnojmë vazhdimisht punonjësit tanë. Ose në vend në hapësirat tona moderne, të cilat i kemi marrë në vitin 2020, ose në qendra trajnimi të jashtme, ose në mënyrë online. Sepse ne punojmë me teknologji të fundit dhe sisteme të avancuara të IT-së.

Kënaqësi

Ne jemi një ekip i motivuar dhe të hapur. Tek festat tona të firmës për të gjithë familjen, secili është i mirëseardhur. Këtu fëmijët bëhen operatorë të makinave të mëdha dhe kolegët bëhen miq.

DAS SAGEN UNSERE NACHUNTERNEHMER

WERTSCHÄTZUNG UND EIN TOLLES TEAM

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Nina Meier
Projektleiterin
WERTSCHÄTZUNG UND EIN TOLLES TEAM

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Nina Meier
Projektleiterin
WERTSCHÄTZUNG UND EIN TOLLES TEAM

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Nina Meier
Projektleiterin

Häufige Fragen

HIER FINDEN SIE DIE WICHTIGSTEN ANTWORTEN AUF IHRE FRAGEN

Anforderungen

ISO-Normen

LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET, CONSETETUR SADIPSCING ELITR, SED DIAM NONUMY EIRMOD TEMPOR INVIDUNT UT LABORE ET DOLORE MAGNA ALIQUYAM ERAT, SED DIAM

LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET, CONSETETUR SADIPSCING ELITR, SED DIAM NONUMY EIRMOD TEMPOR INVIDUNT UT LABORE ET DOLORE MAGNA ALIQUYAM ERAT, SED DIAM

LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET, CONSETETUR SADIPSCING ELITR, SED DIAM NONUMY EIRMOD TEMPOR INVIDUNT UT LABORE ET DOLORE MAGNA ALIQUYAM ERAT, SED DIAM

LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET, CONSETETUR SADIPSCING ELITR, SED DIAM NONUMY EIRMOD TEMPOR INVIDUNT UT LABORE ET DOLORE MAGNA ALIQUYAM ERAT, SED DIAM

LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET, CONSETETUR SADIPSCING ELITR, SED DIAM NONUMY EIRMOD TEMPOR INVIDUNT UT LABORE ET DOLORE MAGNA ALIQUYAM ERAT, SED DIAM

LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET, CONSETETUR SADIPSCING ELITR, SED DIAM NONUMY EIRMOD TEMPOR INVIDUNT UT LABORE ET DOLORE MAGNA ALIQUYAM ERAT, SED DIAM

LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET, CONSETETUR SADIPSCING ELITR, SED DIAM NONUMY EIRMOD TEMPOR INVIDUNT UT LABORE ET DOLORE MAGNA ALIQUYAM ERAT, SED DIAM

LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET, CONSETETUR SADIPSCING ELITR, SED DIAM NONUMY EIRMOD TEMPOR INVIDUNT UT LABORE ET DOLORE MAGNA ALIQUYAM ERAT, SED DIAM

QUALIFIKATIONEN

LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET, CONSETETUR SADIPSCING ELITR, SED DIAM NONUMY EIRMOD TEMPOR INVIDUNT UT LABORE ET DOLORE MAGNA ALIQUYAM ERAT, SED DIAM

LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET, CONSETETUR SADIPSCING ELITR, SED DIAM NONUMY EIRMOD TEMPOR INVIDUNT UT LABORE ET DOLORE MAGNA ALIQUYAM ERAT, SED DIAM

LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET, CONSETETUR SADIPSCING ELITR, SED DIAM NONUMY EIRMOD TEMPOR INVIDUNT UT LABORE ET DOLORE MAGNA ALIQUYAM ERAT, SED DIAM

LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET, CONSETETUR SADIPSCING ELITR, SED DIAM NONUMY EIRMOD TEMPOR INVIDUNT UT LABORE ET DOLORE MAGNA ALIQUYAM ERAT, SED DIAM